Roen har senket seg over 5-03

Barnas 17.mai
Tjustarter med et par boller i taxien til ambassaden.
Barnas 17.mai
Pølser på vei ned
Barnas 17.mai
Klovn må det være
Barnas 17.mai
No skal det fiskes, med litt hjelp fra pappa
Barnas 17.mai
Selma venter spent på fansten

17.mai

Nok en 17.mai er blitt behørlig feiret i utlendighet. Som i fjor starter det hele med ambassadørens motagelse på et av KLs bedre hoteller. I år var det 15.mai som var dagen. Og der var det masse deilig norsk og lokal mat, et kake og dessertbord som var beint ut imponerende og fri flyt av fluider. Selve motagelsen varer et par timer++ men så klarer jo ikke IQ-trollene å gå hem å legge seg. Nei då må vi selvsagt til changkat og drikke litervis med mojito og røyke vannpipe før en stabler seg inn i en taxi mange timer på overtid. Litt sliten dagen derpå men greit med en stille dag så er mann godt ladet til den store dagen 17.mai. I år som i fjor var det feiring i ambassadørens residens. Flaggheising, nasjonalsang,17-mai-tale, barnetog, smørbrød, pølser, is, et imponerende kakebord, svampkasting, fiskedam, lotteri + masse annet som hører nasjonaldagen til. Det ble en veldig bra dag! God fangst på lotteriet ble det også og etterpå dro vi hjem og spiste mer. Hadde besøk av et par av Sjurs kollegaer med familie og spiste rømmegrøt som Sjur hadde brukt morgentimene på å lage fra grunn av. Pluss mere pølser og is til kidsa🙂

Selma på jump street
Selma og pappa drar på en liten utflukt alene til en trampolinepark. Selma synes det er kjempe gøy, og er ganske flink egentlig til tross for at hun har vært livredd trampoliner før.

Tiden flyr!

Da var det plutselig blitt mai, og vi nærmer oss avreise hjem til Norge. Har så vidt begynt planleggingen av flyttingen. På 2 år har det samlet seg opp enorme mengder klær, møbler, leker, dyr you name it! Og det blir mer enn en utfording å få plassert alt dette når vi kommer hjem til Norge. Tiden har gått så fort og fremdeles raser den av gårde. Kari var på besøk her i 5 uker og til og med hun løp rundt på slutten så hun skulle få tid til alt hun hadde planlagt. 1.mai hadde vi endelig bryllupsfesten for norske venner i KL, eller det var en 80-tallsfest, og alle mann stilte i forseggjorte kostymer. Stilig, koselig og våt slik en god fest skal være. Sjur dykket litt for dypt i gin flasken og var førstemann i seng mens festen forsatte ut i de små timer. Ellers har det blitt investert i elektriske biler til Selma og Siril. Helt ubeskrivelse artig for små og store. Selma er blitt en habil sjåfør mens Siril sitter lett tilbakelent i bilen sin mens vi voksne fjernstyrer bilen hennes. Vet ikke om vi kunne fått en høyere stjerne av Selma, hun la seg over panseret på bilen sin første kvelden og kikket opp og sa; ”takk pappa!, takk mamma!”Selma er blitt en stor jente og tenker og filosofere over masse rart. En morgen reiste hun seg opp på tripp trapp stolen sin, tok ut armene og sa; mamma eg kan ikke fly, eg får det ikke til!” Jeg ble litt paff men forsikret hun om at det gikk helt fint fordi jeg kunne heller ikke fly. ”Men mamma Peter Pan kan fly.” Aaaha der fikk vi forklaringen på den. La oss no se, ka svarer mann til sånt noe? Hun satte de store brune øynene sine i meg og ventet på et fornuftig svar. Ehhh Peter Pan har jo Tingeling, og hun har stjernestøv vettu. Jepsi pepsi Selma synes hørtes rimelig.  Har dog kommet med en del hjertesukk fordi hun ikke får til å fly, men skjønner jo at hun hadde synes det var kult å kunne liksom.  

Nyeste kommentarer

29.10 | 19:31

En fantastisk tur og opplevelse 😄

22.09 | 21:02

Ja der har Amalie og jeg bestemt oss for at vi vil dra til

22.09 | 19:57

Veldig kjekt at dere deler bilder med oss

02.09 | 22:16

Det er viktig å holde kroppen i bevegelse det er nå to som er oppslukt av filmen... Fantastisk bilde