Updates from 7 Jalan U Thant

Så var vi endelig på plass i leligheten i 7 U-Thant, det er bare så herlig.

Fredag ble en heftig dag med mye som skulle pakkes og fraktes fra hotellet til leiligheten. Sjur måtte av en eller annen merkelig grunn ta med flere kofferter tilbake til hotellet for andregangs oppfylling. Har flyttetlasset svulmet opp liksom?!? Ikea leverte møblene som avtalt og 5(!!!) karer gikk her i 4,5 time og monterte alt mens Sjur løp etter og passet på at de plukket med seg all emballasje og ruskrask. Et par hick-ups som at vi fikk feil seng og at Selma sin seng hadde en knekt sprinkel klarte ikke ødelegge gleden over å endelig å være på plass i vårt nye hjem! Til og med internett og tv kom på plass i løpet av dagen.

Selma var helt i hundre og femti. Løp fram og tilbake og skjønte kjapt at det rosa rommet var hennes. Da det dukket opp seng, små møbler og lekene hennes da var hun en lykkelig liten jente. Sovnet som en dupp i nye sengen sin på nullkommasvisj i åttetiden. Sånt gleder et mammahjerte, dessuten var vi på sykehuset på formiddagen og hadde en sjekk av Siril og hun ble friskmeldt. Alt i alt kunne det ikke vært en bedre dag selv om den var både travel og lang. Lørdagen fylte Selma 2 år og dagen ble tilbrakt med pakker, bading, lek og prat med besteforeldre og tanter på facetime. Så fikk det heller våge seg at ting ellers var litt sånn på halv åtte. Så brukte vi heller de neste dagene på å komme i orden, bli litt kjent i området, badet litt og leket masse. Nå er det så gale at vi allerede planlegger neste tur til Ikea (skrekk og gru). Må tross alt endel møbler til for å fylle opp denneleiligheten.

I dag har vi vært på besøk hos hyggelige naboer og Selma har kost seg maks når hun har fått leke med andre barn. Droppet formiddagsluren fordi hun var så travel, men holdt turbofart helt til hun kollapset kl.8.  Ellers har Sjur brukt all tørr shampooen min til å flambere mygg som hadde sneket seg inn på badet, var reineste pyro-show. Sånn går no dagene her på den andre siden;-)!!

Nyeste kommentarer

29.10 | 19:31

En fantastisk tur og opplevelse 😄

22.09 | 21:02

Ja der har Amalie og jeg bestemt oss for at vi vil dra til

22.09 | 19:57

Veldig kjekt at dere deler bilder med oss

02.09 | 22:16

Det er viktig å holde kroppen i bevegelse det er nå to som er oppslukt av filmen... Fantastisk bilde