Updates from 7 Jalan U Thant

Jepp no begynner ting å komme i orden, og livet viser seg å være ganske behagelig i KL. Selma synes nå barnehage er artig, og har begynt og varte opp med et og annet engelsk ord også. Thank you er veldig poppis å si om dagen. Siril er fremdeles en frustrert smågnager men det popper ut tenner til stadighet så det har sin naturlige forklaring. Ellers ser minstejenta ut til ikke å ha arvet sin mor og søsters forsiktige natur, hun er en liten klatremus alla Tante Kari. Så det er bare å holde på hatten her går det unna om dagen.

Helgen har gått med til vanlige norske aktiviteter. Torsdag var Malin på ladies night med andre norske fruer, arbeidende og hjemmefruer. Veldig hyggelig med god mat fra thai restauranten som vi har sett nedpå fra soveromsvinduet en stund og lurt på om vi måtte prøve snart. Thaimat blir aldri feil og det var jamen godt med litt vin også! Fredag var det tacokveld akkurat sånn som vi pleier hjemme, med besøk fra naboer og kanskje bittelitt mye øl og vin. Hjelmen føltes ihvertfall litt trang dagen derpå. Men ikke værre enn at det ble tur på lekeplassen med et lite bad etterpå og så lunsj på Suria som er kjøpesenteret som ligger i "kjelleren" på Petronas Towers. Så måtte det handles litt lørdagsgodt og ingredienser til en god lørdagsmiddag etterpå. Då ble det for mye for Sjur når vi skulle ta heisen inne i Suria. Malayere har all verdens tid og står galant i kø i 15 min på heisen selv om de kan gå 50 meter bort å ta rulletrappen. Og det er ikke snakk om å slippe fram de som ikke har noe valg, dvs oss med 2-3 vogner på slep. Endelig kom det en heis som vi kunne skvise oss inn i, folka sto som noen saltstøtter og så ikke ut til og være villig til å flytte seg 10 cm engang sånn at vi skulle få plass. Då lirte Sjur av seg "What's wrong with you? Are your feet broken? Lenger kom han ikke då syntes jeg det var nok, mens de stakkers Malayerne sto der å så lettere månebedotten ut. Men Selma fikk lørdagsgodte sitt og vi fikk handlet til en bedre middag. Sjur disket opp med noe som vi kjapt kåret til det beste måltidet siden vi kom her! Søndagen var det juletrefest med Skandinavian society, stas for de små litt mer styr for de voksne. Lydnivået var ekstremt, men det ble litt bedre når lydanlegget spilte julesanger fra Kurt Nilsen. Og vi fikk sett en klovn bli plaget sånn av danske småbarn at han gikk sur og droppet magicshowet sitt og forlot partyet. Vet ikke om jeg ble mest flau på de ufordragelige barna eller de handlingslammete foreldre sine vegne. Men helgen her har då sikkert vært mye like det andres helg har vært der hjemme, det eneste er vel 30 graders temperaturforskjell.

Marit 03.12.2013 10:24

Ha,ha! Ser for meg Sjur i heisen :) Kongekommentar!

mormor 19.11.2013 11:13

Hvis det er en trøst så er det kø i Åsane også... Kl 00:01 i går kveld/natt ble G-sport Max åpnet i "gamle IKEA" og Kari prøvde seg, men gav opp. Tusenvis i kø.

| Svar

Nyeste kommentarer

29.10 | 19:31

En fantastisk tur og opplevelse 😄

22.09 | 21:02

Ja der har Amalie og jeg bestemt oss for at vi vil dra til

22.09 | 19:57

Veldig kjekt at dere deler bilder med oss

02.09 | 22:16

Det er viktig å holde kroppen i bevegelse det er nå to som er oppslukt av filmen... Fantastisk bilde