Updates from 7 Jalan U Thant

Familien Eliassen/Eriksen er igjen slått ut av sykdom. Denne gang har lille Siril heldigvis sluppet unna mens Malin, Selma og Sjur alle på rekke og rad har fått spysjuken fra et ytterste varmt sted. En ting er sikkert barn takler sykdom myyye bedre enn voksne, både mor og far har jamret og ynket seg om kapp. Jeg var første mann ut og ble dårlig på fredagen, så ut som jeg var i nær slekt med Hulken. Selma heiv seg på på lørdagen og tilslutt kom Sjur igang på søndagen, han fikk selvsagt den fryktede mannevarianten som gjør at en blir fryktelig mye dårligere enn alle andre. Sånn sett har helgen for en gangs skyld gått ulidelig seint! Malins bursdag på mandagen var det ingen som orket tanken på å feire, bare tanken på kake var kvalmende. Vi tar det igjenSmiler Men fikk ihvertfall en diger blomsterbukett og en god times middagslur. Akkurat det jeg ønsket meg! Men no idag bank i bordet har det ikke vært noe spying. I morgen håper vi Selma våkner med et glis, sluker frokosten og tripper avgårde i barnehagen.

Dagens store ting er Sirils streber etter å si mamma, hun lykkes tilslutt. Sjur filmet det hele, endelig en liten mammajente i husetHjerte. Pappajenten har hengt rundt maiden idag, studert det hun holder på med. Peker og prater "pingu" mens maiden fortviler sier at hun ikke forstår hva hun sier, he he vi skjønner heller ikke "pinguspråket" hennes. Fulgte nøye med når hun hang opp klær og laget tullefjes til hun, da begynte vår søte maid Len å le. Og når hun ler holder hun seg for munnen. Det synes Selma var storveis så då lo hun også mens hun hun holdt seg for munnen, det hele endte med at de begge to skrattlo med en hånd for munnen. Selma fotfulgt sin nye venn resten av dagen. Tror nok vi trygt kan bruke Len som barnevakt også ja.

Det nærmer seg jul med stormskritt og alt det bringer med seg. Julekalender og pakker må handles og pepperkakehus skal lages, det er konkurranse her i bygget på flotteste hus og Sjur SKAL ikke bare vinne han skal knuse motstanderneVill. Også skal vi jo hjem til moderlandet, rart men godt. Vi skal hjem til familiene våres og feire norsk jul, det gleder vi oss veldig til.

cecilie 26.11.2013 16:25

Stakkars dere.. Har vært mye sykdom.. Får satse på nytt og friskere år i 2014 Gratulerer med overstått.. Håper dere får en bedre uke. Klem

| Svar

Nyeste kommentarer

29.10 | 19:31

En fantastisk tur og opplevelse 😄

22.09 | 21:02

Ja der har Amalie og jeg bestemt oss for at vi vil dra til

22.09 | 19:57

Veldig kjekt at dere deler bilder med oss

02.09 | 22:16

Det er viktig å holde kroppen i bevegelse det er nå to som er oppslukt av filmen... Fantastisk bilde