Adventstid i KL

Etter en periode med myyyyye sykdom har vi nå bank i bordet hatt en uke med friske store og små. Sikkert ikke flere virus det går an for oss å få no! Men på lørdag tasset vi ihvertfall avgårde til barnehagen for en julebasar, de ansatte har promotert den til stadighet og det har vært kuponger tilsalgs i ukesvis. Så vi fant ut at det høflige var å møtte opp, inntektene gikk til veldedighet så då støtter vi jo en god sak. Men dette var the real shit altså, masse boder med deilig mat, håndarbeid, lokale butikker hadde litt utsalg, også var det leker og konkurranser for de små. Og helt innerst vettu var det en bod med en svær balje med skillpadder, vi ville jo ha skillpadder kan du forstå. Og de må jo selvsagt få bo standsmessig så handlet likegodt et akvariet også. Så etter et par timer på julebasar gikk vi de 100 meteren hjem igjen med satay, spring-roll og limonade i magefyll, nye pynteputer, perlearmbånd og øredobber til Siril og et akvariet med 2 skillpadder. Merkelig fangst fra en julebasar men sånn er livet altså i Kuala Lumpur. Og karen som solgte oss akvariet og skillpaddene insisterte på å bære det hjem til oss og rigget hele greiene. Har vist en lokal dyrebutikk så då blir vi vel stamkunder der no siden dyrene må få mat og stell av første klasse. Sjur pønsker allerede på smuglingsalternativ mens jeg mener at det går jo alltids an å prøve skillpaddesuppe!! Men krapylene er ihvertfall veldig søte og heter Vetle og VeraSmiler
 stort. Naboene i 7.etasje var også med på basaren og de gikk fem på de også og har skillpadde fetterene Dollar og Ringgit. Oh yeah!

farmor 04.12.2013 17:25

hørtes greit ut det der,om de formerer seg så har jo dere god plass

Mormor 04.12.2013 20:08

Enig Og da kan det jo bli mye skilpaddesuppe….

Mormor 03.12.2013 19:58

Pappa lo godt av denne historien. Tror at han var 50 år tilbake, da han hadde skilpadde kos dere med Vetle og Vera. Hvordan vet dere kjønnet, forresten?

Malin Helland Eliassen 04.12.2013 10:21

Vi synes den mørkegrønne så veldig mandig ut og den lysegrønne så feminin ut og dermed har vi bestemt at sånn er det! Kan jo fort vise seg å være helt på tryne

Cecilie 03.12.2013 18:54

Åååå e missunnelig.. meg og Marit vuderte å smugle sånne søte små fra danmark i termosen når vi var på konfirmasjonsleir ;) vil se bildet :)

| Svar

Nyeste kommentarer

29.10 | 19:31

En fantastisk tur og opplevelse 😄

22.09 | 21:02

Ja der har Amalie og jeg bestemt oss for at vi vil dra til

22.09 | 19:57

Veldig kjekt at dere deler bilder med oss

02.09 | 22:16

Det er viktig å holde kroppen i bevegelse det er nå to som er oppslukt av filmen... Fantastisk bilde