Adventstid i KL

Då nærmer det seg jul med stormskritt selv om det er vanskelig å forstå når varmen slår imot deg i det du går ut døren. Selv om det stortsett er muslimer, hinduer og buddister her i malaysia pynter de ihvertfall til jul på kjøpesentrene og det big time! Det er ikke fullt før det renner over. Selma har gått på juleferie i barnehagen allerede, denne uken er hun der halv dag på christmas holiday program, då synger de og lager julepynt og bare koser seg. Så alt av ærend må gjøres på formiddagen siden Selma og Siril helst ser at vi setter av mye tid til lek og moro. Selma kommanderer på Siril, og Siril er helt oppslukt av Selma og helt i himmelen når hun får oppmerksomhet fra den kanten. Skal bli vittig når Siril en dag skal bestemme litt også, då tror jeg fort det kan bli litt småhett her.

I helgen har vi vært på julebord på fredagen med masse deilig norsk inspirert mat, knakande godt med litt torsk, røkelaks, karamellpuding og kamskjel. Lørdagen var vi sliten og koste oss hjem, Malin var bare en liten tur på veskeparty det blir jo liksom aldri feil. Søndagen var vi på et sted som heter Farm in the city, en liten dyrepark hvor du fikk mate, klappe og holde dyrene. Selma som er en skepisk liten sjel synes de fleste dyren var fin på litt avstand, uten om ponnyer og dyr i den størrelsen då kan hun ikke kom seg unna kjapt nok. Men å mate gullfisk og kikke på kaniner,skillpadder og ekle krypdyr det synes hun er toppers. Siril er alltid fornøyd når hun får henge i bæresele og observer verden.

Så då er det bare en drøy uke før vi setter oss på flyet hjem til Norge for å feire jul. Har litt julegaver som skal handles og så må det jo pakkes litt. Men tror vi trygt kan la det meste av sommerklær være igjen i KL. Det er desember som er den værste regntid måneden og det har vi merket spesielt godt siste uken, det har vært overskyet og regnet endel men det har også vært litt kjøligere sikker bare 27-28 grader noen dager, skrekk og gru. Nesten som vi fryser litt eller ihverfall svetter litt mindre Vinker

farmor 10.12.2013 21:20

ja ja om dere fryser i 28 grader,hvordan blir det da og komme her med 7-8 da må det sprengfyres

Malin Helland Eliassen 11.12.2013 07:47

Skulle være småtrollene altså denne malaysisk telefonen lever sitt eget liv

Malin Helland Eliassen 11.12.2013 07:44

Fyrer opp og kaster klærne så blir det som vi er hjemme i KL igjen og Antillene er så happy når de får hive strømpikken

| Svar

Nyeste kommentarer

29.10 | 19:31

En fantastisk tur og opplevelse 😄

22.09 | 21:02

Ja der har Amalie og jeg bestemt oss for at vi vil dra til

22.09 | 19:57

Veldig kjekt at dere deler bilder med oss

02.09 | 22:16

Det er viktig å holde kroppen i bevegelse det er nå to som er oppslukt av filmen... Fantastisk bilde