Nytt år og nye muligheter

Etter 2,5 uker med blest og sidelengs regn men masser av hyggelige besøk og god tradisjonsrik norsk mat er vi tilbake i KL. Alltid kjekt å se sine kjære når enn har vært vekke en stund, men det var godt å dra tilbake til solen også. Vi kom hjem 15.desember på Sjurs bursdag og etter det gikk det slag i slag helt til vi satt oss på flyet "hjem igjen" 3.januar. Nesten en hel måned med fri fra barnehage gjør også sitt, og vi var veldig klar for hverdagen igjen. Hjemreisen gikk nesten litt for bra, alle 4 hadde sovet godt på flyet og første kvelden hjemme igjen tappet vi i badekaret klokken 23.30 og badet hele gjengen! Tok noen døgn før vi var kvitt jetlaget ja. Selma slapp barnehagen på mandagen fordi vi våknet klokken 10.30 av at maiden støvsuget, jaja deilig å sove litt ut på dagen etter gammaltVinker. Selma er blitt en reisevant liten jente og siden hun nå er blitt 2 år får hun jo eget sete også. Satt der som en liten dronning, ble jo en ganske komfi seng ut av sete også. Så på tegnefilm og fikk flyvetinnene til å fikse spesial meny til hun, ble mye pølser det døgnet. Men midt på natten våknet vi av et brak då trillet hun ned på gulvet, heldigvis gikk det fint og det var bare å få hun på plass i sete sitt igjen så var alt greit. Var ganske prisless når hun fikk en sånn varm vaskeklut like før vi skulle lande i KL, da satt hun der då i det svære sete sitt godt tilbakelent med kluten over fjeset akkurat som hun ikke hadde gjort annet hele sitt liv.

Vel hjemme igjen har vi nytt solen og varmen, den værste regntiden er nå over og soldekket og bassenget på taket blir flittig brukt. Koffertene var denne gang fylt til randen av brunost, jalsberg, toroposer og andre norske delikatesser. Ingenting er som litt bergens amerikanske gryterett på en søndag. Ellers har det blitt mye lunsj her og der og masse kos denne uken, kjekt og komme tilbake til den "malaysiske familien". Sjur har vist sin mest pysete side da han fant en liten gekko på gjesterommet, hylte som en tenåringsjente på Justin Bieber konsert. Han forlangte at jeg måtte hive den ut, sjøl holdt han seg på trygg avtand med en skeptisk Siril på armen. Heldigvis tok gekkisen til fornuft og løp ut da jeg åpnet vinduet, flott det kunne fort blitt litt pes å fange den de er jo liksom litt kjappe. Og så har vi fått litt nye møbler en orange ja veldig orange dobbel-recliner-stol, kjempe digg å ligge og slappe av i og kikke på tv. Og så har jeg fått meg en sånn deilig eggformet hengestol på terrassen. Og der duppet jeg og Siril en hel formiddag.

Mormor 10.01.2014 16:24

Det var så fint med besök i julen Skjønner godt at dere koser dere i varmen, dere har ikke gått glipp av noe på værfronten…..

| Svar

Nyeste kommentarer

29.10 | 19:31

En fantastisk tur og opplevelse 😄

22.09 | 21:02

Ja der har Amalie og jeg bestemt oss for at vi vil dra til

22.09 | 19:57

Veldig kjekt at dere deler bilder med oss

02.09 | 22:16

Det er viktig å holde kroppen i bevegelse det er nå to som er oppslukt av filmen... Fantastisk bilde