Sommeren er her!

Endelig kommer det besøk til oss her i Malaysia, ikke overraskende er det min kjære Marit som kommer rekende på en fjøl. Marit har vært min faste reisekompanjong de siste årene og vi koser oss glugg i hjel når vi opplever stort og smått i det store utlandet. Marit gjøre en speedy snuing av døgnet ved å holde seg våken lenge første kveld mens vi konsumerer sør-afrikansk vin og mimrer om de gode gamle dager! Vi bruker dagene på å henge ved basseng, traske i nabolaget, besøke chinatown, fikse negler og så er vi en dagstur til Melaka. Det tar et par timer å kjøre ditt og vi koser oss en hel dag med å traske rundt i gamlebyen i Melaka, kikke på gamle ting, shoppe og avslutter med mat og mojito på hard rock cafe før vi vender hjem igjen til KL. Vi står på farten til å dra til Penang da jeg får telefonen fra Norge om at pappa er blitt veldig dårlig. Så då blir det forandring i planene, jeg tar med meg Siril og reiser hjemover samme kveld. Mens Marit blir igjen i KL med Sjur og Selma. Marit har fly hjem 4 dager seinere men skviser inn dagsturer i KL og tar seg også et par netter i metropolen Singapore før hennes Malaysia opphold er over for denne gang. Men du må gjerne komme igjen!!! Ikke helt sånn vi hadde planlagt det men sånn er livet av og til!

Vetle er ganske så pjusk blitt og Marit som er slik en dyrevenn anbefaler avlivning ved koking. Sånn har det seg at det ble kokt skillpadde i U-Thant litt før jeg forutså det. Sjur liker den slags eksprimenter og det var det han fylte tiden med etter at jeg dro til Norge!

Marit 22.06.2014 23:39

😊 liker låta til bildene 😉
Bra koking fungerte. Selv om det er litt brutalt. Var veldig kjekt å besøke dere! Spennende liv dere har nå. Once in a lifetime 😊

| Svar

Nyeste kommentarer

29.10 | 19:31

En fantastisk tur og opplevelse 😄

22.09 | 21:02

Ja der har Amalie og jeg bestemt oss for at vi vil dra til

22.09 | 19:57

Veldig kjekt at dere deler bilder med oss

02.09 | 22:16

Det er viktig å holde kroppen i bevegelse det er nå to som er oppslukt av filmen... Fantastisk bilde