Sommeren er her på ordentlig

Då har nok en uke kommet og gått her i Kuala Lumpur. Mandagen måtte lille Selma si hadet til bestisen Tomine som drar på lang sommerferie tilbake til Norge. Og resten av uken har hun stadig lurt på om ikke Tomine og Marthe snart kommer hjem, og om vi ikke ihvertfall kan gå inn å sjekke en ekstra gang om de ikke er der. Og i tillegg har Siril gjort et lite kvantesprang i utviklingen når hun no løper rundt og jabber i et kjør. Då tenkte jo mor at det kom til å bli stor stas for Selma at lillesøster kunne være litt mer med sånn på ordentlig. Men nei det er ikke sånn det fønker gitt. No går det mest i min min min, nei nei min, knuffing og grining. Det er rett og slett en liten stillingskrig. Siril er en liten tøffing og krever sin rett nå når fysikken endelig tillater det, og Selmamor er vant til å kjøre showet aleine og vil ikke gi over noe kontroll. Jepp det er rett og slett litt vittig!

Men så har vi då fiskemysteriet. Vi har mistet en fisk! Ene dagen kreperte den nyeste innkjøpte fisken, den hadde nok med seg noe soppinfeksjon kan fiske/skillpadde-doktor Sjur fortelle. Dagen etter så jeg den siste fisken som var en fin blue damsel i fin vigør på formiddagen men seinere på ettermiddagen så registerte jeg at den var vekk. Husker at jeg snakket med Sjur på telefonen og sa han måtte kjøpe seg 2 nye fisk siden den siste nok også hadde strøket med. Etter Sjur kom hjem fra jobb skulle han då fjerne fisken, som vi då regnet med lå gjemt i akvariet. Men akvariet det er endevendt først av Sjur og etterpå av meg og der er ingen fisk levende eller død. MEN Selma velger då å dele med Sjur at; "Selma tok fisken". Javel ja men hvor har Selma gjort av fisken! Nei det vil hun ikke dele noe om, men hun har bekreftet endel ganger at Selma har tatt fisken.  Hun vil nå ikke høre mer snakk om den pokkers fisken og snakker vekk temaet bare vi nevner fisken, men hun nektet for å ha latt den svømme i do eller hevet den i bosset. Vi har hatt et strategisk søk etter fisken i nærområdet rundt akvariet i tilfelle den har synes tilværelsen i Casa Eriksen var så fæl at den hoppet i døden selv, men ingen spor funnet. Kan ikke skjønne at en på 2 1/2 år skal kunne fange en fisk, men det er klart den kan ha vært soppsyk som doktor Sjur mente og fløte i akvariet og hun sånn sett fikk fingrene sine i den. Men som maiden/nannyen våres Celia sa med et smil, den begynner nok å lukte etter noen dager hvis Selma har stasjet den på et smart godt gjemt sted. He he kjenner jeg blir litt stresset av tanken på at det kan ligge en fisk å råtne sånn like i nærheten.

Helgen har vært rolig, bading på taket og tur i parken. Vi lader opp til en uke med sykestue. Sjur skal ha en liten øyoperasjon på kommende onsdag og det kommer nok til å gjøre veldig vondt ihvertfall de første dagene etterpå. Ellers har vist jeg pådratt meg et par prolaps i nakken, så får min del blir det masse fysioterapi og rehablitering neste ukene. Men bank i bordet, smertemessig er det ikke så steika gale. Høyre armen oppfører seg litt snodig og musklene i nakk og skuldre står i helspenn men ellers har jeg det greit! Så då får jeg vel leke litt sykesøster for Sjur når han skal til pers på onsdagen.

mormor 16.06.2014 18:12

Dette er en fantastisk historie Det sier så mye om Selma……, lille luring!

| Svar

Nyeste kommentarer

29.10 | 19:31

En fantastisk tur og opplevelse 😄

22.09 | 21:02

Ja der har Amalie og jeg bestemt oss for at vi vil dra til

22.09 | 19:57

Veldig kjekt at dere deler bilder med oss

02.09 | 22:16

Det er viktig å holde kroppen i bevegelse det er nå to som er oppslukt av filmen... Fantastisk bilde